Despre

Numele meu este Gina. Acest magazin a fost visul meu pentru care eu și soțul meu lucrăm zillnic.

Am început să învăț ce înseamnă lucru manual de mic copil. Mama fiindu-mi învățătoare mereu făceam câte ceva pentru clasă. Ce-mi amintesc acum sunt acele litere mari care erau exemplificate pe pereți pentru a ne ajuta să le reținem mai ușor sau tablouașe din semințe lipite. Apoi, pentru că gimnaziul l-am făcut la Liceul Pedagogic din Iași, am continuat lucrul încă 2 clase. Acolo am învățat să cos. Țin minte că am realizat o trăistuță cu toate modelele de cusături învățate ca proiect final. Eram foarte mândră de ea.

Acest magazin a luat ființă de curând, însă în domeniu lucrez din 2009. Atunci am luat contact prima dată cu luturile polimerice.

Mi-a plăcut grozav să modelez orice visam noaptea :)

Apoi am descoperit tot felul de materiale și tehnici.

În prezent am în magazin bijuterii din piele, lut polimeric, pietre semiprețioase, perle de cultură, material textil. La categoria decorațiuni puteți găsi tablouașe, lumânări personalizate, cutii pentru bijuterii, coronițe pentru ușă, rame foto și diverse alte accesorii sezoniere.

Mai am o categorie care mie, personal, îmi este foarte dragă, și anume, obiecte cu inspirație tradițională. În această categorie intră deocamdată 3 modele de mărturii : opincuțe și două modele de trăistuțe;  trăistuțe funcționale și brățări cusute cu mărgele toho. În viitor îmi doresc să fac și bluzițe cu inspirație tradițională, brâuri cusute cu mărgele și basmale.

Magazinul fizic e în curs de deschidere.