Bun venit!

Pentru că te-ai hotărât să comanzi de la mine am o surpriză pentru tine. La fiecare comandă făcuta de aici, de pe site, indiferent de sumă, vei primi un cadou în valoare de 10 lei. Și încă ceva! Dacă te abonezi la buletinul informativ primești și un cupon de reducere pe care-l poți folosi oricând, pentru că nu expiră! Așa că dacă îți dorești să pui deoparte pentru sărbători sau vrei să te răsfeți la preț redus, aici este locul unde e minunat să fii!

Și acum să trecem la lucruri serioase. Mai departe îți voi explica procedeul de comanda de pe acest site.

Mai întâi îți recomand să-ți faci un cont. Dacă ai deja intră în el, dacă ai uitat parola ți-o poți recupera foarte ușor urmând pașii pe care ți-i cere acolo. 

După ce intri în contul tău adaugă ce își dorește inimioara în coș.

Dacă ai terminat de adăugat produse, dă cu mouse-ul pe deasupra coșului din dreapta sus. În partea de jos a lui ai butonul PLĂTEȘTE. Dă click pe el și mergi mai departe.

În noua pagină care s-a deschis poți să verifici încă o dată comanda. Te rog de asemenea să verifici ca adresa de livrare să fie cea corectă. Apoi ai 3 posibilități pentru modul de livrare. Te rog să selectezi una.

Bifează că ești de acord cu termenii de utilizare, altfel nu poți finaliza .

Ai apoi opțiunea de a plăti prin sistem ramburs sau transfer bancar. Te rog să selectezi una după ce citești informațiile de aici.

Dacă ai selectat TRANSFER BANCAR îți vor apărea detaliile contului spre care să livrezi bănuții.

CONFIRMA COMANDA și

Felicitări! Ai terminat cu succes de plasat o comandă pe acest site!

Te aștept cu același interes și data viitoare!